Audi RS6 C7 C8 winterbanden

Audi RS6 C7 C8 winterbanden

Bij Wheelclinic Nijkerk kunt u er zeker van zijn dat uw Audi RS6 in goede handen is. Met onze ervaring in high performance en goede apparatuur garanderen wij uw tevredenheid.

Wij zijn centraal in het land gevestigd. Of u nu in directe omgeving woont zoals Amersfoort of Leusden of bijvoorbeeld Amsterdam of Arnhem, onze vestiging is goed bereikbaar.

Wij monteren enkel winterbanden van topkwaliteit , voorbeelden zijn de Continental TS850, TS860, Michelin Pilot Alpin 4 en 5, Pirelli Sottozero, P Zero Winter en Dunlop SP Winter Sport. Meer voorbeelden in de shop, staat uw maat er niet tussen of heeft u vragen, stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Image

Opslag

Het is bij ons mogelijk uw zomer- en/of winterset op te slaan. Dit scheelt voor u veel ruimte en transport. Ook blijft de binnenkant van uw auto netjes. Uw banden/velgen worden bij ons beschermd opgeslagen in een verwarmde ruimte met een vrijwel constante temperatuur, zodat ze in topconditie blijven.

Contact met de weg

Bij lagere temperaturen wordt het rubber van uw zomerband een stuk harder, met als gevolg minder grip. De samenstelling van het rubber van een winterband is een stuk zachter dan dat van een winterband. Dit, samen met het anders ontworpen profiel met o.a. meer dwarsgroeven zorgen voor meer grip in de sneeuw maar ook onder droge omstandigheden.
Image
Image

Buitenland

In Nederland is tot nu toe geen verplichting geweest voor winterbanden vanwege ons zachte klimaat. Dit is in veel andere landen anders.

Ons buurland Duitsland bijvoorbeeld verplicht gebruik van winterbanden met sneeuwvlok symbool bij winterse omstandigheden. Ook moeten de banden voorzien zijn van minimaal 4mm profiel om voldoende sneeuw en water af te kunnen voeren. In Italië is de verplichting een vaste periode, in bepaalde gebieden en wegen zijn van 15 november t/m 15 april winterbanden verplicht.


© 2023 Wheelclinic. All Rights Reserved.