NieuwsDe nieuwe bmw 5 serie G31 touring met 21" Hamann Motorsport Challenge velgen.
Als officiëel Hamann Motorsport MAIN dealer voor Nederland zijn wij trots om u deze auto te laten zien.

Het nieuwe monster van Bmw, de M5 F90 met de 4.4 liter V8 klinkt af fabriek al zeer goed maar het kan uiteraard altijd beter!
Wheelclinic heeft met smart zitten wachten op een sportuitlaat voor de nieuwe M5.
Eisenmann uit Duitsland is de eerste producent die een hoogwaardige sportuitlaat heeft ontwikkeld met TUV goedkeuring voor de M5 F90.
Wij waren live aanwezig bij de introductie van de uitlaat en hier vind u een korte soundfile.


U heeft een Bmw 5 serie en bent op zoek naar 21" velgen dan hebben wij een mooie oplossing voor u.
21" Hamann Challenge velgen in de maten 9x21 en 10.5x21

Gesmede licht gewicht velgen van Vossen Wheels USA. Naast de "normale" lijn velgen heeft Vossen Wheel ook een forged ontwikkeld voor de rijder die op zoek is naar een unieke uitstraling, perfecte afwerking, lichtgewicht en super sterk. Vossen wheels heeft hiervoor de Forged series in het leven geroepen.

Als officiëel Hamann Motorsport MAIN dealer voor Nederland was het natuurlijk onze taak om de allereerste Bmw 5 serie G30 op 21" Hamann Anniversary Evo velgen te plaatsen.
Wij hebben op bovenstaande Bmw M550I een set Hamann Anniversary Evo gemonteerd met de nieuwe pcd steek 5x112 met naafgat 66.5.

Lamborghini Aventador is af fabriek al een brute verschijning maar wilt u toch uw Aventador upgraden en een persoonlijke tint geven bieden wij carbon delen van Mansory aan.
Mansory is gespecialiseerd in de tuning van exotische voertuigen zoals lamborghini, Rolls Royce, Ferrari, Mercedes G klasse en Bentley.