info

Over Wheelclinic

Meer als 20 jaar ervaring in de branche.


Producten

Het assortiment van Wheelclinic bestaat uit hoogwaardige goedgekeurde producten zoals lichtmetalen velgen, spoorverbreders, wielbouten en moeren, centreerringen, verlagings veren, schokdempers, schroefsets en aerodynamica delen

Process Step1

Process Step2

Kwaliteit en Passie

Wij bieden high end producten voor degene die grote waarde hechten aan prestaties, luxe en exclusiviteit maar ook hebben we in ons assortiment een divers aanbod van betaalbaar tot aan zeer exclusief, graag geven wij hier een gedegen advies in. We hebben veel passie en aandacht besteed aan de website om zowel onze klanten en zakelijke partners overtuiging te geven van onze kennis en kunde.


Business-to-Business

Als specialist op het gebied van wielen, banden, wiel toebehoren en onderstel zijn wij aanspreekpunt voor een groeiend aantal bedrijven. Wij leveren producten en diensten: exclusieve wielen in extreme maten, wintervelgen, verlagingssets bestaande uit schroefsets of Eibach verlagingsveren, naaf-adapters, spoorverbreders, wielbouten en -moeren, slotbouten, centreerringen en technische ondersteuning hierbij. Met dit pakket bieden wij een dekkend gamma voor alle mogelijke kwesties op banden- en velgengebied en kunnen daarnaast alle bedrijven helpen waar kennis nodig is voor grotere velgmaten en adviezen bij exclusieve configuraties.

Process Step3

We are here to help!