• Mustang Mach E velgen banden winterbanden

Mustang Mach E velgen banden winterbanden

Wij hebben bij Wheelclinic Nijkerk met in ons klantenbestand een ruim aantal elektrische rijders veel ervaring met elektrische auto's. Met uw Ford Mustang Mach E kunt u dus goed bij ons terecht. 

Wij zitten in het midden van het land. Of u nu in directe omgeving woont zoals Amersfoort of Leusden of bijvoorbeeld Amsterdam of Arnhem, onze vestiging is goed bereikbaar.

Wij monteren enkel winterbanden van topkwaliteit , voorbeelden zijn de Continental TS850, TS860, Michelin Pilot Alpin 4 en 5, Pirelli Sottozero, P Zero Winter en Dunlop SP Winter Sport.

Ook leveren wij diverse velgen voor de Mustang Mach E. Zie hier een voorbeeld van de Vossen HF-5 op de Mach E.

Meer voorbeelden in de shop, staat uw maat er niet tussen of heeft u vragen, stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Image
Image

Opslag

Wij kunnen voor u de opslag van uw zomer en/of winterset verzorgen. De banden/velgen worden opgeslagen in een beveiligde verwarmde ruimte zodat ze in goede staat blijven. Geen gedoe met vervoeren en opslaan van uw velgen, enkel 2 jaarlijks de wissel. Zo blijft de binnenkant van uw auto ook schoon.
Image
Image

Contact met de weg

Bij lagere temperaturen wordt het rubber van uw zomerband een stuk harder, met als gevolg minder grip. De samenstelling van het rubber van een winterband is een stuk zachter dan dat van een winterband. Dit, samen met het anders ontworpen profiel met o.a. meer dwarsgroeven zorgen voor meer grip in de sneeuw maar ook onder droge omstandigheden.
Image

Buitenland

In Nederland is tot nu toe geen verplichting geweest voor winterbanden vanwege ons zachte klimaat. Dit is in veel andere landen anders.

Ons buurland Duitsland bijvoorbeeld verplicht gebruik van winterbanden met sneeuwvlok symbool bij winterse omstandigheden. Ook moeten de banden voorzien zijn van minimaal 4mm profiel om voldoende sneeuw en water af te kunnen voeren. In Italië is de verplichting een vaste periode, in bepaalde gebieden en wegen zijn van 15 november t/m 15 april winterbanden verplicht.


© 2023 Wheelclinic. All Rights Reserved.