• Winterbanden wintervelgen Nijkerk Amersfoort

Winterbanden wintervelgen Nijkerk Amersfoort

Winterbanden en wintervelgen

Ons assortiment

Op onze webshop vind u een breed assortiment velgen en winterbanden.
Hierbij kunt u op kenteken zoeken om de mogelijkheden en voorraden voor uw auto te zien.

Winterbanden

Rubber wordt bij lagere temperaturen harder. Daardoor verliezen zomerbanden in de winter weer hun optimale grip. Winterbanden hebben een zachtere rubbersamenstelling en een profiel met meer groeven. Onder winterse omstandigheden zoals sneeuw presteren winterbandenbeduidend beter dan zomerbanden.
Een winterband herken je aan het sneeuwvlok logo op de zijkant. In sommige landen Zoals Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg (populaire wintersport landen) zijn winterbanden in de winter verplicht.

Autobanden leveren wij voor alle seizoenen. Of het nu een winterband, zomerband of all season moet zijn, in ons uitgebreide assortiment is altijd een geschikte band te vinden. Ook RunFlat banden zijn geen probleem. Banden leveren wij van bijvoorbeeld Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Vredestein, Pirelli, Hankook, Kumho en nog veel meer merken.

Wintervelgen

Naast het verkopen van losse autobanden biedt Wheelclinic ook complete winterbanden of vier seizoenen sets aan!

Wij zijn de specialist in het leveren van complete set (velgen + banden + eventueel tpms sensoren). Hierbij heeft u de keuze om te versturen op een pallet of door ons laten monteren op uw auto in onze werkplaats.

TPMS

TPMS, het bandenspanningcontrolesysteem is tegenwoordig verplicht op veel auto’s.
Er zijn 2 type tpms systemen, indirect wat meestal werkt via het ABS signaal of direct met een sensor gemonteerd in de velg die continu een signaal aan de auto geeft van de bandenspanning.
Wij kunnen voor alle auto’s geschikte sensoren leveren gelijk aan OEM kwaliteit.

Onze kwaliteit

Wheelclinic is specialist op het gebied van autovelgen en banden. Wij hebben de beste apparatuur uit de bandenwereld in onze werkplaats en gespecialiseerde monteurs voor gegarandeerde kwaliteit. Met bijvoorbeeld onze Hunter GSP9700 Roadforce balanceerapparaat kunnen wij de meest complexe trillingen vinden zodat u in alle comfort kunt reizen.

Wheelclinic, uw adres voor winterbanden, wintervelgen of winterbanden opslag in de omgeving van de gemeente Nijkerk, Leusden, Hooglanderveen, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg of Putten.


© 2023 Wheelclinic. All Rights Reserved.