• Winterbanden wintervelgen Nijkerk Amersfoort

Winterbanden wintervelgen Nijkerk Amersfoort

Winterbanden en wintervelgen

Ons assortiment

Op onze webshop vind u een breed assortiment velgen en banden van onder andere de merken Vossen Wheels, Hamann, Z-Performance, Mansory, BBS, Levella, Vorsteiner, OZ, Oxigen,  Tomason en Brock. Maar er is nog veel meer leverbaar, neem gerust contact op als uw gewenste velg niet in de webshop staat.

 

Autobanden

Autobanden leveren wij voor alle seizoenen. Of het nu een winterband, zomerband of all season moet zijn, in ons uitgebreide assortiment is altijd een geschikte band te vinden. Ook RunFlat banden zijn geen probleem. Banden leveren wij van bijvoorbeeld Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Vredestein, Pirelli, Hankook, Kumho en nog veel meer merken.

 

TPMS

TPMS, het bandenspanningcontrolesysteem is tegenwoordig verplicht op veel auto’s. Wij kunnen voor alle auto’s geschikte sensoren leveren gelijk aan OEM kwaliteit.

 

Onze kwaliteit

Wheelclinic is specialist op het gebied van autovelgen en banden. Wij hebben de beste apparatuur uit de bandenwereld in onze werkplaats en gespecialiseerde monteurs voor gegarandeerde kwaliteit. Met bijvoorbeeld onze Hunter GSP9700 Roadforce balanceerapparaat kunnen wij de meest complexe trillingen vinden zodat u in alle comfort kunt reizen.

 

Wheelclinic, uw adres voor winterbanden en wintervelgen in de omgeving van bijvoorbeeld Nijkerk, Leusden, Hooglanderveen, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg of Putten.


© 2021 Wheelclinic. All Rights Reserved.